Az eposzi jelzőt, a „mocskos szájút” méltán kiérdemlő Bayer Zsolt nem érti, hogy miért kellene példát mutatnia a magyar kormányfőnek a kövér emberek hazájában, és karcsúra fogyni, pedig – ha Orbán követőkre talál – számos egészségügyi beruházást és gyógyításra költött súlyos milliárdokat takarítana meg az ország, nem beszélve a megmentett életekről.

A Homérosz által tehénszemű epikus jelzővel kényeztetett istennő, Héra is belátja, hogy Zacher Gábor nem Orbán testalkatán élcelődik, mert azon nincs is mit, hanem arról értekezik, hogy egy snájdig kormányfő milyen sokat tehetne a magyar lakosság érdekében, amely el van hízva, mert pont olyan rosszul, egészségtelenül táplálkozik, mint a kormányfője.

Bayer Zsolt azonban nem a levegőbe példálózik, és ezt ékesen bizonyítja a nyelvezet, amelyet érvelés gyanánt használ Zacherrel szemben. Példa ide, példa oda, mocskos szájjal a nyilvánosság elé állni sokkal ócskább, gyalázatosabb, mint a soványságot és az egészséges táplálkozást számon kérni bárkin.

Bayer szerint Zacher „egy ostoba seggfej”. Lehet. De akkor minek nevezzük Bayert? Az index például „magyar jobboldali, konzervatív újságírónak” hívja, ami méltó elégtétel Zacher számára, mert, ha Bayer a konzervatív, jobboldali magyar újságíró, akkor a toxikológus még mindig jobban jár, ha megmarad ostoba, öntelt seggfejnek.

Bayer – ha már tollat ragadott – belerondít Zacher Gébor mellett Uncle Sam orcájába is, mert annak most szezonja van a magyar ugaron. A „mocskos szájú” szerint „ha például az Egyesült Államokban egy százötven kilós, rusnya, hájfejű, nőnek öltözött beteg barom nyeri a tizenéves lányok szépségversenyét, akkor illik meghatódva könnyezni, hogy ez milyen szép”.

Egyébként ezen elérzékenyülni kisebb bűn az emberiség ellen, mint jobboldali konzervatívnak titulálni egy mocskos szájú, szellemtelen, vakon vagdalkozó, tele szájjal gyűlölködő kurzuslovagot. Aki kevésbé seggfej, mint inkább seggnyaló, kik ugyancsak reneszánszukat élik, és kiket NER-ben-vajban füröszt a magyar Duce. x

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s