A migráció az, amit a hazaáruló, a magát Ukrajna helyébe képzelő, internacionalista libsik szorgalmaznak Soros György anyagi támogatásával, arra hivatkozva, hogy kevés magyar gyerek születik, hiány van a munkaerőből, pedig az idegen szívűek valójában a magyarságot akarják elpusztítani.

Nem migráció, amikor a Magyarországon működő külföldi és az ugyancsak munkaerőhiánnyal küszködő vállalatok hívnak be az országba idegeneket, mert szerintük is kevés gyerek születik. A migránsokat, amennyire csak lehet, jó messziről invitálják ide, főleg Ázsiából toborozzák őket, mert közelebbről, olyan helyről, ahol ismerik országunkat, nem jön senki.

Mennyi migráns kell az országnak? Egy sem. Nulla tolerancia van érvényben a migrációval szemben. Ezzel dicsekszik Orbán Viktor a nyugati tévéknek adott interjúkban. Mi hazai és nem hozott anyagból pótoljuk a munkaerőhiányt, a világ legjobb családpolitikájával értük el, hogy pont úgy csökken a népesség nálunk is, mint ahol nincs ilyen zseniális családtámogatási rendszer.

Akkor most tényleg? De komolyan, mennyi migráns kell az országnak azonnal? Legalább 300 ezer külföldi munkaerő, ennyi migráns hiányzik Magyarországon, de ezt Orbán Viktor már régen megmondta, ezért épített jó magas, dupla kerítést az ország déli határára. Csak az jöhet be Magyarországra, akinek migrációját a hazánkban működő dél-koreai vagy a kínai cégek igénylik.

Mindenki más esetében az eredeti lakóhelyére kell vinni a segítséget, és nem idehozni a problémát. Ne keveredjenek a kultúrák és a fajok, mert könnyen kiderülhet, hogy nem mi vagyunk a legtehetségesebb, legtalpraesettebb, legszorgalmasabb kevert fajú nép a világon.

Orbán Viktor már tavaly Tusványoson megmondta, hogy a világ tartozik nekünk. És ez a tartozás már akkora, hogy a holdról is látszik, mi pedig itt a földön a bőrünkön is érezzük, amint szinte hónapról hónapra nő és eurómilliárdokban fejezhető ki. De a kormányfő azt is jelezte, hogy be fogjuk hajtani a velünk szemben fennálló tartozásokat.

Ehhez csak az kell, hogy a végrehajtói testület vezetői, a legtehetségesebb és ezért a legtehetősebb végrehajtók szabaduljanak a börtönből, vagy – ha lehet – oda se kerüljenek. Nincs ugyanis a világon olyan jogos, de jogtalan tartozás sem, amit ezek a kiváló szakemberek kegyetlenül be ne tudnának hajtani.

A békepolitika az, ha az orosz-ukrán háborúban az oroszok győznek. Ezért a béke kedvéért mi nem adunk az ukránoknak fegyvereket, nehogy ezekkel vívják meg sikeresen az oroszok ellen a harmadik világháborút. A lényeg a fegyverszünet, hogy az oroszok tárgyaljanak az amerikaiakkal. Az ukránok pedig türelmesen várjanak a sorukra, időben megtudják, ami rájuk tartozik.

Az teljesen mindegy, hogy miről és meddig fognak tárgyalni – Orbán Viktor szerint. Az is, hogy a tárgyalások eredményeképpen lesz-e még Ukrajna. Majd az oroszok és az amerikaiak eldöntik, hogy kell-e a világnak egyáltalán egy szuverén ukrán állam. Amíg ezen rágódnak, addig se lövöldöznek az ukránok és az oroszok egymásra.

A magyar halogató, időnyerésre játszó álláspont indoka az, hogy a világháborús feleknek meg kell várniuk a most elkezdődött magyar haderőfejlesztési program sikeres befejeztét, és csak akkor törhet ki a III. világháború, ha a Magyarországra érkezett német cégek már felépítették a fegyvergyárainkat.

Természetesen rögtön azt követően, hogy Orbán Viktor ünnepélyesen át is adta azokat. Addig úgyse lenne sok minden lerombolni való az országban, mivel amit lehetett, az Orbán-kormány már eddig a földdel tett egyenlővé. Amit meg stadionokban és lombkorona sétányokban felépítettek, annyira felesleges, hogy akik lebombázzák, csak szívességet tesznek.

A szuverenitás az, hogy a világon minden kérdésben és mindig az történik, amit a magyar kormány vétóval, zsarolással vagy egyéb rafináltnál rafináltabb diplomáciai csűrcsavarással kikényszerít a magyar emberek érdekeit védve, a világ többi, hétmilliárd lakosának sz@rva az érdekeire.

A magyar szuverenitás különleges megnyilvánulása, hogy az országon belül sem mindenki egyformán szuverén. Vannak szuverénebbek. Ők a nemzeti nagytőke, akik egyébként Orbán Viktor rokonai, barátai, vazallusai. Az ő szuverenitásuk lényege, hogy azt tesznek a többi magyarral, amit csak akarnak.

Akinek ez nem tetszik, azok a magyar szuverenitás ellenségei, a föderatív Európa, egy új szovjet típusú állam hívei, amely állam fővárosát jelenleg Brüsszelnek hívják, de hamarosan Moszkvának fogják. Ma még az nem ismert, hogy ez hogyan fog megtörténni. Brüsszelből lesz-e Moszkva vagy Moszkvából lesz Brüsszel.

Ezt egyelőre a Magyar Nemzet mindent is tudó publicistái sem tudták pontosan megírni, de még Bayer Zsolt sem. Ez ugyanis a III. világháború kimenetelének a függvénye. A magyar állami média a mai napig csak abban biztos, hogy bárki nyeri is a III. világháborút, azon az amerikaiak fognak keresni.

Magyarország viszont – a hagyományoknak megfelelően – kemény harcok és rugalmas elszakdás árán a vesztes oldalra manőverezi magát. Semmi gond. Ez mindig így szokott lenni. Ettől még a magyar név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez. Hiszen mi magyarok a történelmünk során rendre mindig szépek voltunk, de okosak a legritkábban. x

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s