Ungár Péter, az LMP társelnöke mondja az index.hu-nak: “Lehet velünk vitatkozni, lehet a zöldpolitikát kritizálni, de az egyértelmű, hogy világnézeti állításunk van, aminek vannak élei. Néhány ügyet fontosnak tartunk, más ügyeket nem, valamivel egyetértünk, és valamivel nem, van egy koherens világképünk.”

Na már most, aki ezen világos és egyértelmű semmitmondás után nem adja a szavazatát bármely választáson a jelenleg 3,5 százalékos támogatottságot élvező, magát zöldnek nevező pártra, az magára vessen, ha a jövőben is Orbán Viktor fogja irányítani Magyarországot.

Mégis mit akar a válogatós magyar választó, hiszen a LMP-nek világnézeti állítása van, ami – Ungár szerint – nemcsak zöld, de vannak élei is. Ez igen! Sőt – most tessék hanyatt esni – néhány ügyet fontosnak tartanak, más ügyeket nem, valamivel egyetértenek, és valamivel nem. Ebből az következik, hogy koherens világképük van.

Legalábbis a szavazókról, akiket ezek szerint sík hülyéknek tartanak, idiótáknak, akik bevesznek ilyen tartalmatlan, együgyű szövegeket. Lelkük rajta és szavazatuk a LMP-n. A társelnök szerint akár elérhetik az 5 százalékot is. A DK-t a sárga írígység eszi, a Fidesz pedig már a választási vereségére készül.

Hurrá, gyerekek, hurrá, magyar ellenzék! Csak így tovább! x

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s