Tombol a koronavírus-járvány negyedik hulláma, de a magyar kormány és szócsövei, az index.hu-val az élén koronavírus-ellenes vakcina helyett a főpolgármesteri hivatal eladásáról vagy nem eladásáról szóló ökörségekkel oltják az embereket. Ahelyett hogy a harmadik védőoltás beadását népszerűsítenék, és bátran kötelezővé tennék a vakcina felvételét mindenkinek, aki közterületre merészkedik, mert meg fogunk dögleni. Oltatlan barátaink, rokonaink, szomszédaink és munkatársaink ezrei egészen biztosan.

De legalább a maszk viselését írnák elő: zárt helyen, boltokban, kocsmákban, hivatalokban, iskolákban, miközben napi 8000 honfitársunkat fertőzik meg a saját honfitársai, nem a nem létező migránsok. A kórházaink újból megteltek fuldoklókkal. Akinek pedig más, súlyos betegsége van, az kezelés helyett jobb ha időpontot mindjárt a temetkezési vállalatnál kér.

A járvány kezelését a magyar kormány választási megfontolásokból hanyagolja, mert jobban fél a szavazatvesztéstől, mint az amúgy is fogyó magyar életek elvesztésétől. Orbán és bűntársai Magyarország-ellenes nemzetközi összeesküvéssel oltják az időseket, a fiatalokat és a gyerekeket is, pedig lenne bőven vakcina, közte még olyan is, ami legalább fél évig hatásos.

Hazug módon, a magyar néplélekre hivatkozva, nem erőltetik a védőoltást. Több pénzt áldoznak a gyurcsányozásra, az ellenzék lejáratására, saját maguk fényezésére, mint a járvány megállítására. Ennél is többet lopnak, abból kiindulva, hogy amit ma ellophatsz, ne halaszd holnapra, mert nem biztos, hogy lesz holnap.

Pofátlanul és nem eredménytelenül oltják a magyarokat évek óta az idióta rezsicsökkentéssel, a nyugdíjak állítólagos megmentésével, a liberális métellyel, a fiatalokra leselkedő meleg veszéllyel, a brüsszeli összeesküvéssel, Soros György mindenható hatalmával, Moszkva és Peking magyarbarátságával, de képtelenek beoltani legalább 8-9 millió magyar a raktárakban rohadó vírusellenes vakcinákkal.

Oltásélharcos országból sereghajtók lettünk, ráadásul kínai placebóval is oltottunk, de a magyaroknak nincs joguk megtudni még azt sem, hogy védettek-e vagy sem. Miközben az európai emberek a negyedik oltást szervezik, mert a vakcinák – bármilyen jók is – csak 6-8 hónapig védenek, a magyar kormány még azt sem mondja meg a polgárainak, hogy kik az oltás által védettek és kik nem, pedig pontosan tudja, és Moszkvának, Pekingnek szállítja az információkat rólunk.

Mindeközben a drága jó magyar ellenzéki együttműködés ki tudja mivel múlatja az időt, mert csak azt tudjuk, hogy kormányfőjelöltje egy brüsszeli ereszcsatornánál tett tiszteletbeli látogatást, mert a legfontosabb az, hol csúszott le Szájer József seggéről az alsónadrág, nem az, hogy kivan az ország nagy részének az ülepe az infláció miatt a nadrágból, és millióknak fogalma sincs arról, hogy holnap meghalhatnak, mert nincsenek beoltva.

Mindeközben a világ háborús veszélyben él. Oroszország, felbátorodva az EU tehetetlenségén és beépített ügynökei, az Orbánok, Kaczinskik és Erdogánok elvtelen aknamunkáján, frontális támadást intéz a nyugati életforma és értékrend ellen. Egyszerre támad minden fronton: gázzal, fegyverekkel, álhírekkel, az EU határaira transzportált menekültekkel.

A világ környezetszennyezési válságban fuldoklik, a klímaváltozás megállítására nem történnek hatékony intézkedések, az emberiség egésze van veszélyben. Mindez nem fontos. Magyarország elvarázsolt lakossága a labdarúgó VB-re kijutás kudarcán bánkódik, a Fradi kiesését fájlalja az európai kupasorozatok akármelyikéből, és jobban figyel arra, hogy mit mond egy Demeter Szilárd nevű nímand a színházról, mint arra, hogy az egész életünk egy kabaré, de lassan a köz színpadain már nem ócska komédiát, de igazi tragédiát játszanak az ország általunk választott ripacsai.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s