Nem a magyar Nobel-díjasokra gondolok, mert azok egyáltalán nem mindentudók. Ok, egy-két részprobléma megoldásában feljutottak a csúcsra, vagy a lehető legmélyebbre ástak, de az mind semmi. A magyar ember tényleg nem egy dolgot, de mindent tud.

Pontosan képben van abban – hogy egy időszerű példával szolgáljunk -, ki tervezte meg, vezényeli és kinek az érdekét szolgálja a koronavírus-járvány. Mert a magyar ember tudja, hogy a világon semmi sem történik csak úgy véletlenül. A lottóhúzást is manipulálják, ott is megvan előre, hogy ki nyerhet és milyen számokkal. Mint ahogy a koronavírus-járvány is ki lett találva.

A világ gazdagjai összeültek és bejelentették, hogy van egy jó ötletük. Csináljunk egy világjárványt – mondták –, hogy azzal tönkretegyük a budapesti vigalmi negyed, a Nagy körút és a Széll Kálmán tér vendéglőseit, így aztán fel tudjuk vásárolni őket egy szálig. Így is tettek.

Rögtön csatlakoztak a bizniszhez a gyógyszergyárak, akik eddig sem árulták el, hogy valójában mit árulnak, orvosságot vagy placebót, bár az igaz, hogy teljesen mindegy is, mert a mindentudó magyarok akármit kapnak, úgysem veszik be, nem engedik, hogy bármit is beléjük fecskendezzenek, mert tisztában vannak azzal, hogy a gyógyszerek nem használnak, csak ártanak.

Használni egyedül a P-víz használ, mert azt egyetlen multi sem gyártja. Ha a multik is árulnák, mondjuk, a Coca-Cola, akkor biztosan tudni lehetne, hogy szart sem ér. Mivel azonban csak a Kovács és Fia Kft. forgalmazza a csodálatos elixírt, egészen biztos, igazi orvosság, amit szándékosan nem engednek a multik a világpiacra, nehogy konkurenciát jelentsen nekik.

A magyarok azt is tudják előre, hogy a magyar labdarúgó válogatott nem nyerheti meg a júniusban kezdődő labdarúgó Európa Bajnokságot, mert előre meg van határozva, hogy ki lehet az első. Nem az a probléma, hogy a magyar válogatott olyan csoportba került, ahol az előző világ- és Európa-bajnok mellett az azt megelőző világbajnokot is meg kellene vernie.

A baj az, hogy ezt nem engedik meg nekünk. Mert a világon mindenki fosik a magyaroktól. Eleve úgy írták meg az amerikai alkotmányt is, hogy még véletlenül se indulhasson Orbán Viktor az elnöki székért. Minden Felcsúton születettet kizártak, csak azok indulhatnak, akik az USA-ban születtek.

Még az oroszok is rinyálnak Orbántól. Putyin tegnap hagyta jóvá a választási törvény módosítását, amely szerint legalább 25 évet kell Oroszországban élni ahhoz, hogy valaki indulhasson az elnöki posztért. Drága jó orosz anyácska! Ki az, aki európai emberként kibírna 25 évet Oroszországban? Ez is teljesen nyilvánvalóan Orbán-ellenes húzás.

Persze a nyugat-európaik ennél is rafináltabbak, mert nem közvetlenül a magyarokat támadják, hanem csak a vallásunkat, és irdatlan keresztényüldözésbe kezdtek. Megpróbálják ránk szabadítani a szivárványos embereket, támadják a családot, ami egy nőből és egy férfiból és ezek gyerekeiből áll. Maximum egy-egy szeretővel kibővítve. Még az is belefér, hogy az anyának és az apának is vannak a közös mellett külön bejáratú gyerekei.

Az azonban már nem, hogy a női anyuka és a férfi apuka által elhagyott gyermeket meleg párok vagy egyedülálló melegek, leszbikusok fogadják örökbe, mert az ilyen családban nevelkedő gyerekek – ki tudja hogyan, de esetleg – elkapják a melegség vírusát, ami ellen egyelőre nincs kifejlesztett vakcina. Ahogyan a hülyeség és idiotizmus ellen sincs, bár ezek nem is betegségek, hanem egyes keresztény politikai pártok természetes megjelenési formái.

Egy szó mint száz, Orbán Viktor nincs könnyű helyzetben, amikor egy kicsiny, 10 milliós ország vezetőjeként kell úgy viselkednie, mintha ő határozná meg az európai politika fősodrát, pedig nem, mert e fősodorral szemben foglalt el vesztes pozíciót, ami csak akkor mehet át nyerőbe, ha az oroszok visszajönnek Magyarországra.

Minden ellenkező esetben a nyugati keresztényellenes és az európai gyökereit megtagadó Soros-imádó, balliberális idegen szívűek vehetik át a hatalmat az országban, aminek következtében sokkal több öreg ember halna meg végelgyengülésben, mint most, amikor alig néhány, mivel a többséget elviszi a járvány vagy a kórházi fertőzés, az egészségügy működésképtelensége.

Nekünk Orbán kell! Nélküle az ország egyik fele nem tudna hozzájutni a napi rettegési adagjához, a másik meg nem tudná, hogy kit imádjon, miután Antal Jüzsef galád módon újra eltemette Horthy Miklóst, Rákosi elvtárs – ha nem is önként, de végül mégiscsak – a Szovjetunióban kért letelepedési engedélyt, Kádár János meg beleőrült abba, hogy kivégeztette Nagy Imrét, pedig talán elég lett volna parkoló pályára állítani egy vidéki ÁFÉSZ-nél.

Mindeközben Magyarország egyhelyben jár. Az államadósság pont annyi a GDP százalékában, mint amennyi 1990-ben, a rendszerváltáskor volt, és részben pont ugyanazért nőtt meg, mint akkor, hogy tudniillik pofára esett az ország GDP-je. Igaz, 30 évvel ezelőtt nem sokmilliárdnyi vírus, hanem csak néhány idióta okozta a bajt, bár most is időszerű a kérdés, vajon a Covid-19 vagy az elmeháborodott kormányunk miatt szenved-e az ország ennyire.

Csakhogy a magyar nép soha nem veszítette el a pesszimizmusát. Ennek köszönhetően nem jöhetett olyan szar helyzet, aminél ne vártak volna szarabbat. Ezért a magyarok többsége mindig meg van elégedve azzal, ami van, mert úgy gondolkodik, hogy kár lenne bármit is változtatni, hiszen ennél csak szarabb jöhet. A röhej az, hogy eddig mindig igazuk is lett.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s