Impotensek szexelnek a magyar parlamentben. B….sszák az időnket és a pénzünket. Az egyik és a másik oldalon. Az ellenzék ugyanúgy a semmire gyúr, mint a kormánypárt(ok), amikor együtt megjátsszák, hogy 2022-ben parlamenti választás lesz.

A valóság az, hogy nem lesznek demokratikus, szabad választások Magyarországon, hanem illiberálisan demokratikus izé lesz, amin az ellenzék akár túl is tehetné magát az összefogásos társasjátékával, de azon már nem annyira, hogy Orbáné a törvényhozás, a rendőrség, a katonaság, az igazságszolgáltatás, a média és a magyar költségvetés több mint 20 ezer milliárdja.

A felcsúti rém mindezeket használni fogja, élni fog az ezekben rejlő lehetőségekkel, és még azon kívül – biztos, ami biztos – csalni is fog. És ha még így sem lesz több Fideszre adott voks, vagyis a nagymester veszítene, akkor sem fogja átadni a hatalmat az ellenzéknek, Soros bérenceinek, a nemzet ellenségeinek, az idegen szívűeknek, a hazát elveszejteni, a kereszténységet meggyalázni, migránsokat az országba betelepíteni akaróknak.

Már csak azért sem, mert esze ágában sincs önként bevonulni egyetlen egy magyar fegyintézetbe se, főleg nem azokba, ahol az általa hozott törvények alapján négyzetméterenként az elégségesnél is többen vannak, akik nem félnek akár őt is hátba támadni, sőt ezek után kártérítést kérni nemzetközi bíróságon a zsúfoltságért. A törvényt meghozó ítélet-végrehajtó nem nagyon élvezné, amikor a hóhért akasztják.

De Magyarországon akasztásról szó ne essék, mert ezt a magyar ember nem szereti hallani. Az ellenzék se nyúlna – isten ments – semmi erőszakos eszközhöz. A kisemmizett és porig alázott maradék munkavállaló befizetéseiből vegetáló magyar szakszervezetek sem szeretnének semmi olyat tenni, ami törvényellenes, főleg nem sztrájkolni, mivel nem tudnak megállapodni a sztrájkot ellenző kormánnyal arról, mit is kellene tenniük, hogy az elégséges szolgáltatások árán a sztrájk a kormánynak is tessen.

Egy szó, mint száz: a magyar nép úgy döntött az ország, értelmisége vezetésével, hogy kivárja, amíg Orbán Viktor végelgyengülésben átszenderül a másvilágra. Akkor majd meglátjuk, hogy mit lehet tenni. Persze akkor sem szabad kapkodni, mert ugye attól, hogy a vezér megszűnt létezni, lehet, hogy az orbánizmus tovább él, lehet, hogy 2,5-3,0 millió magyar továbbra is a saját érdekei ellen szavaz.

Akkor meg nincs mit tenni. Meg kell várni, amíg a föld forgása olyan mértékben veszít a sebességéből, és vele az idő is annyira lassul, hogy a magyar emberek számára is kényelmesen meghozhatók lesznek azok a döntések, amelyeket semmi esetre sem lenne szabad elkapkodva meghozni. Olyanokat, mondjuk – feltéve, de meg nem engedve –, hogy valaki kiszúrja Mészáros Lőrinc valamelyik luxusautójának a gumiját, esetleg krumplit tesz a kipufogójába, vagy cukrot önt az üzemanyagtartályába.

Az ilyen szélsőséges megnyilvánulások persze ellentétesek a magyar emberek mentalistásával, akik nem szeretnék, ha bárkit kár érne, esetleg lelki trauma, csak azért, mert Orbán és tettestársai ellopták az ország felét, tönkretették a másik felét. Ezek nem olyan fontos dolgok, mint az – például –, hogy a magyar labdarúgó válogatott bejutott az EB-re, vagy hogy a Fradi futott egy kört a BL-ben 17-5-ös gólkülönbséggel és 6 mérkőzésből szerezhető 18 pontból egy ponttal.

Legyünk realisták! Ha rajtunk, magyar embereken múlik, Orbánt a budai várból fogják nagy Grófóhoz hasonlóan négylovas hintóval a temetőbe vinni, amikor hagyatéka egyenlő lesz a magyar nemzeti vagyonnal, éves jövedelme a magyar nemzeti össztermékkel. Sírfelirata pedig cirill betűkkel lesz a fejfájára vésve: Itt nyugszik a legnagyobb magyar, aki azzal büszkélkedett, hogy ő zavarta ki az oroszokat az országból, hogy ennél is büszkébb lehessen arra, hogy ő hívta vissza őket. Isten és a magyar katolikus egyház segedelmével.

Nem szeretném ezzel a nem annyira épületes végszóval zárni az írásomat. Még akkor sem, ha tudomásul kell vennünk, a történelem fintoraként december 27-én az EU által jóváhagyott, és hozzánk Nyugat-Európából, a szövetségeseinktől leszállíott szérummal, és nem a szövetségeseink ellenségétől származó orosz Szputnyikkal és Novicsokkal kezdődik meg a koronavírus, valamint az ellenzék elleni védőoltás Magyarországon.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s