A tiszta tekintetű Tamás Barnabás

A putnoki fideszes polgármester, Tamás Barnabás visszaküldte egy ellenzéki roma polgárnak a koronavírus elleni védekezés támogatására szánt 10 ezer forintos adományát azzal a megjegyzéssel, hogy az téves utalás, mert a számla, amelyre megérkezett, nem a Roma Önkormányzaté.

A putnoki fideszes városvezető kezdeményezése állítólag nem egyéni akció, és várható, hogy széles, országos mozgalommá dagad. Jól értesült források szerint a magyar kormány, pontosabban Orbán Viktor hasonlóan fog eljárni az Európai Unióból érkező pénzekkel, visszaküldve azokat a feladónak, azzal a megjegyzéssel, hogy nem fogadunk el pénzt Soros György csicskásaitól.

Hasonló fellépés várható a magyar labdarúgásra fordított adófizetői pénzek esetében is. Az MLSZ ezen túl meg fogja vizsgálni, hogy a közpénzjellegüket elveszítő ráfordítások forrása nem vezethető-e vissza ellenzéki polgárok adóbefizetéseire, mert azokra nem tart igényt. Azzal utasítva az ilyen forrásokat vissza, hogy jobb, ha az adófizetők azokat mindjárt az MSZP, vagy az LMP, esetleg a Momentum vagy a Jobbik számlájára utalják.

Mészáros Lőrinc váratlanul összehívott sajtóértekezleten jelentette be, hogy nem hajlandó több közbeszerzési pályázaton indulni, mert erősen kétséges az ott elnyerhető európai források tisztasága, és az azokat utalók valódi szándéka. Nem kíván olyan pénzekből gazdagodni, amelyekk esetében nem tudni, ki nevet a végén.

A hirtelen fellángolt nemzeti-keresztény hevület intellektuális vezérfonalát a Magyar Érdemrend lovagkerfesztjéval kitüntett Bayer Zsolt öntötte lírai formába, aki egy lángoló írásban magyarázta el az ellenzéki genetikai hulladéknak, hogy adóforintjaikat ezentúl közvetlenül a pöcegödörbe hordhatják.

Felszólította a mocsadékokat, hogy ne mérgezzék a piszkos pénzükkel a tiszta szívű magyar emberek kútjait, mivel senki nem kíváncsi a buzi szándékaikra, és akár el is húzhatnak ebből az országból a búsba. A szaros pénzüket meg dugják egyenesen a Soros-félék seggébe.

Zsebesi Zsolt

i

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s