Amíg a Fidesz szavazói időutazáson vannak a múltban, addig a világ halad előre, bármit is jelentsen az. Magyarország több lépcsőben készül katapultálni a jelenből egy másik, régmúlt idősíkba, ahol új Rákosi Mátyásunk, drága Orbán Viktorunk igazán otthon érzi magát, az ő nemzeti gondolkodású magyarjaival, akik vakon követik, akárhová vezeti is őket.

A Fidesz hívei stadionokban Európa Bajnokságokkal, Világbajnokságokkal, Olimpiákkal mérik az időt. A megtett utat, amely világversenyeken szerzett magyar aranyérmekkel van kikövezve, történelmi mérföldkövekkel, soros nemzeti tragédiáinkkal jelölik ki. Vezérüket, aki a boldog tudatlanságot és a mindenki megvetését, a primitív önzést táplálja beléjük, el csak egy másik Orbán Viktorért hagynák.

Szóljon hát neki a dal, a mi új Rákosi Mátyásunknak, akinek sok boldogságot, egészséget és – mindenek előtt – kifogyhatatlan erőt kívánunk harcához a magyar szívekért, a magyar elmékért, hogy a közeli jövőben övé legyen az ország minden jószága, neki dolgozzon minden szorgos kéz, és őt dicsőítsék őszinte dalnokai.

Nincs szebb a világon annál, mint amikor egy ezer éves nemzet agyatlan véglénnyé fejlődik vissza, szellemi nagyjai szenilis, beszari aggastyánokká aszalódnak a vezér intésére. Nincs is szebb a világon annál, amikor egy ember egy nemzetet aláz a földig és zsebel ki úgy, hogy az boldogan megtapsolja ezért.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s