Mondanom sem kell, hogy nem egy orosz vagy egy török állatkertben történt, hanem a rothadó nyugaton, Dél-Franciaország Padirac városának állatkertjében, hogy ugyanis egy varánusz hölgy három tojást rakott, amelyből aztán három kis varánusz bújt elő. A dolog pikantériája, hogy a Shy nevű varánusz mama 13 éve egyedül él, nemhogy nem volt „olyan” kapcsolata, de életében nem látott varánusz fiút.

A humán történelemben már legalább egyszer lejegyzett szeplőtelen fogantatás az állatvilágban sem példa nélküli, igaz, a három kis varánusz ezen az alapon nem tarthat igényt a reptiliák Jézusának státuszára, mivel az ilyen típusú „önmegtermékenyítés” más fajok esetében és többször megfigyelésre került, bár varánusszal előforduló esetről az izraeli Holt-tenger egyébként ősi tekercsekben termékeny vidékén sem találtak héber nyelvű feljegyzést eddig, de a hangsúly az eddigen van.

Ennek és az ehhez hasonló esetek esetleges ismétlődésének komoly jelentősége lehet a magyar alaptörvény szellemére, arra a határozott elképzelésre nézve, hogy a természet úgy lett a drága jó atyaúristen által hét nap alatt megteremtve, hogy abban az özönvíz után megtartott nemzeti konzultáció eredményére támaszkodva kőbe vésett „sokasodjatok” jelszó kizárólag csak úgy értelmezhető, ha az családban következik be, mely család egy apa és egy anya, ahol az apa hím, az anya nőstény. Apának születésétől fogva fütyije, anyának puncija van.

Most pedig tessék! Újabb bizonyítékát tapasztaltuk annak, hogy a természet, aminek egysíkúságára, tradicionalizmusára ezek után hivatkozni nemigen lehet, lényegesen sokszínűbb, mint a Fidesz parlamenti képviselői által működtetett magyar törvénygyár termékei, úgy az alaptörvény, mint a futószalagon gyártott, hozzá hasonlóan együgyű egyéb törvények. Az, hogy Orbán Viktor a felcsúti portájuk trágyadombján csak tyúkokat és kakasokat látott, még nem jelenti azt, hogy a teremtett világ tényleg olyan prosztó lenne, mint a magyar kormányfő.

A magyar törvényhozók tudathasadásának súlyosságát bizonyítja, hogy a halaknál már régen megfigyelt „szeplőtelen fogantatás” (tudományos nevén a parthenogenesis) legalább olyan természetes és többszörösen bizonyított, mint ahogyan ugyanez nem annyira igazolt Jézus édesanyja esetében. Vagyis nem igazán konform a természetes szaporulatot, a családot kizárólag az apa és az anya közös művének definiálni, mert íme már egy egyszerű állatkerti varánusz is képes romba dönteni a nemzetállami alapvetést.

Mégis nézzük a kérdést mélyebb összefüggéseiben! Ugyanis: a varánusz leányanya három kis varánuszának eddig még nem sikerült megállapítani a nemét, de a tudomány mai állása szerint szinte száz százalék, hogy leányok lesznek az ártatlanok, mert anya – apa hiányában – saját magát reprodukálta, honnan is tudhatta volna, milyen egy igazi varánusz férfi, a varánuszi teremtés koronája. Eme reprodukciós axióma mentén haladva, számos fontos következtetésre juthatunk.

Azt kell feltételeznünk ugyanis, hogy midőn a magyar parlamenti választások alkalmával a lakosság jelentős része minden külső, megtermékenyítő behatás hiányában, nem látva más lehetőséget, mintegy szeplőtelenül, vagy parthenogenesis útján rendre a fennálló rendszert reprodukálja, ugyancsak a természet törvényei alapján jár el.

Tudomásul kellene tehát venni, hogy az egyetlen létező és elfogadható rendnek hirdetett kétszereplős világ, ahol a család vagy a nemzet egymás ellentétét jelképező két főszereplő együttműködésében termékenyül meg az apa és anya közös akaratából, talán tényleg nem is a létező világ egyetlen és kizárólagos formája.

Sőt, továbbmegyek: méltán lehetne úgy is értelmezni, hogy ami a francia állatkertben történt, az ugyan kirántja a magyar alaptörvény természetre hivatkozó fundamentumát, de cserébe megerősíti a NER valós társadalmi gyakorlatát, ahol a hatalom reprodukciójához ugyancsak elég egy szereplő, abban tök felesleges egy második, például az ellenzék.

Magyarországon íme megvalósul a rendszer szeplőtelen újratermelése, a hatalom parthenogenesise, amikor Orbán Viktor a budai vár Karmelita kolostorában kotlani kezd, majd szeplőtelen fogantatás után lerakja a hatalom majdan kikelő tojásait, hogy abból frissen pattanhassanak ki az újabb és újabb Orbán Viktorok.

Mindennek a célja az, hogy ugyanezzel a módszerrel tovább szaporodjanak, sokasodjanak, egészen addig, amíg kizárólag Orbánok lakják majd az egész Kárpát-medencét és a történelmi Magyarország falon függő térképét a Karmelita kolostorban. Na akkor itt lesz az a bizonyos Kánaán. És a legszebb, hogy még csak azt se mondhatja senki, hogy bárki bármit elb@szott volna. x

Zsebesi Zsolt

Nemtelen merénylet az alaptörvény ellen” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s