Alexander Schallenberg osztrák kancellár pénteken elnézést kért a beoltottaktól, amiért az új ausztriai szigorítások válogatás nélkül azokra is érvényesek, akik kétszer beoltatták magukat, felvették az emlékeztető, harmadik oltást, maszkot viseltek, tartották a kellő távolságot.

„Nagyon sajnálom, hogy sor került erre a mostani lépésére (az ország teljes lezárására szerk.), azoktól kérek elnézést, akik helyesen viselkedtek. Az világos, hogy nincs hibátlan válságkezelés” – ismerte be. Ugyanakkor Schallenberg nem csomagolta sztaniolpapírba a véleményét, amikor a beoltatlanokhoz fordulva kijelentette: „Az oltás megtagadása merénylet az osztrák egészségügyi rendszer ellen”.

Jól értesült magyar kormányközeli források szerint Orbán Viktor is elnézést készül kérni a magyar lakosságtól. Egyenes adásban a börtöncellájából, mindjárt azután, hogy letartóztatták: megköveti a magyarokat a 32 ezer halottért, a koronavírus felfutása idején tartott eucharisztikus kongresszusért, a vadászati világkiállításért, az EB-selejtezőkért, a békemenetért, a Fidesz önkritika- és maszkmentes kongresszusáért, a választási megfontolásból halogatott intézkedések szörnyű következményeiért.

Ő – a hanyatló nyugat politikai korrektségtől megrészegedett vezetőitől eltérően – nem az egyes emberek érdekeire fog hivatkozni, mert az erőskezű és hajlíthatatlan, történelmi küldetéstudattal megáldott kelet-európai államférfiak pont tesznek az egyes ember életére vagy halálára, mivel az ő szemeik előtt a nemzet sorsa lebeg.

Ausztria kancellárja számára a földhöz ragadt cél a fontos, a lakosság jóléte és egészségének megvédése, míg Magyarország „kancellárja”, Orbán Viktor egy ennél magasabb röptű premisszát követ: a hatalom minden áron megtartását. Ez nem az egyes emberek, hanem az egész magyar nemzet alapérdeke, határon innen és határon túl, de még a józan ész határán is túl, egy keresztény-konzervatív országban, ahol egy Orbán Viktor dúl.

Mert csak Orbán Viktor képes megvédeni a magyar embereket a migránsoktól, gyerekeiket a LMBTQ aktivistáktól, az analfabétákat Brüsszel aljas praktikáitól, az Európai Egyesült Államoktól, a teljesen idióta magyarokat pedig Soros Györgytől. A magyar emberek millióit a magyar emberek millióitól, a Moszkvát és Pekinget, az Ankarát imádó magyarok millióit a Brüsszelt, Londont, Párizst, Berlint és Washingtont ajnározó libsiktől és baloldaliaktól.

Természetesen nincs győzelem áldozatok nélkül. Azzal, hogy néhány tízezer magyar ember életét követeli a koronavírus-járvány, és közel ennyire becsülhető azok száma, akiket a takarékra állított magyar egészségügy segít át a másvilágra, azzal csak a férgese hull, az idős, alapbetegségben szenvedő öregek főleg, ami csak járulékos veszteség, nem számít, nem fontos.

Ami fontos, és ez a szent cél: a magánnyugdíj-pénztárak után az egész ország megmentése. Orbán Viktor és a tulajdonát képező, Fidesz név alatt működő, politikai pártnak álcázott bűnbanda számára: fejőstehénnek és áldozati báránynak. x

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s