Külföldi példát követve nemzeti, konzervatív, keresztény kormányunk is ösztönözni, jutalmazni kívánja azokat, akik nem riadnak vissza beoltatni magukat a koronavírus ellen. A jövőben aki először, másodszor, harmadszor vagy – két kínai oltás után – megint csak először beoltatja magát, jutalomként csülkös pacalpörkölt vacsorát költhet el Mészáros Lőrinc költségére Németh Szilárddal. Bónuszként a gyomormosás is ingyenes.

Akinek nem bírja a gyomra, no nem a Fideszt, hanem a nehéz magyaros ételeket, annak sem kell lemondania az oltással járó jutalomról, mert számára a kormány felajánlja, hogy Hernádi Zsolt, a MOL vezére személyesen tankolja tele a kocsiját valamelyik, az érintetthez közel eső benzinkútján, és hozzá desszertnek kap egy olajcserére elég kenőanyagot, amit leöblíthet két liter téli ablakmosó folyadékkal.

Azt sem engedik el üres kézzel a szuri után, aki – magyar létére – esetleg nem bélpoklos, és autója sincs. Azok ingyen belépőt kapnak a magyar labdarúgó válogatott soron következő egyik mérkőzésére, amit zárt kapuk mögött kell lejátszania. Ők a Puskás Arénában labdaszedőként közelről élvezhetik a játékot, és – ha elég halkan teszik – nyugodtan makoghatnak a fekete játékosoknak visszadobva a labdát, esetleg óvatosan – a saját nadrágjukba – fütyülhetnek a fütyülőjükkel, ha az ellenfél játékosai letérdelnek.

A kormány gondolt azokra is, akik evés helyett inkább isznak, a kocsijuk helyett magukat tankolják tele rendszeresen. Nekik is jár a jutalom az oltásért. Ők soron kívüli beutalót kapnak egy májfunkció-vizsgálatra valamelyik még működő egészségügyi intézménybe, azzal a feltétellel, hogy ezt csak 2025-ben veszik igénybe, amikorra lesz elég kapacitás a vizsgálatok elvégzésére. Aki nem tart ki addig, annak fizetik a temetkezési költségeit.

Külön is gondoltak azokra a külhoni magyar testvéreinkre, akik a romániai vírushelyzet miatt az itthoni magyaroknál is nagyobb veszélyben vannak. Nekik – a román hatóságokkal együttműködve – vérátömlesztést ajánl fel a magyar kormány, ha esetleg le kívánják cserélni a román koronavírust hazai, a magyar útlevélhez mindenkinek járó nemzeti, keresztény vírusra. Ők vért Romániában kapnak, nehogy az a látszat alakuljon ki, hogy az anyaországi magyarok vérét szívják.

Természetesen nem feledkeztek meg a zenekedvelő magyar oltatlanokról sem. Őket – oltás után – Nagy Feró fogja megajándékozni egy szép dallal. Akik nem szeretik Nagy Ferót vagy a zenéjét, azokat is, mert kit érdekel, hogy ki szereti Nagy Ferót vagy a zenéjét, ha Orbán Viktor szereti. Nagy Feró Kossuth-díját sem nemzeti konzultáción ítélték oda, vagy igen?

Magyarországon nagy hagyománya és százezres tábora van a komolyzenének is. Ezért a szimfóniákat, oratóriumokat, az operákat és zongoraversenyeket kedvelő magyar sportrajongók is jutalmat kapnak, ha beoltatják magukat. Mivel a magyar kormány nem fukarkodik a komolyzene támogatásával, ezért ingyen részt vehetnek Fischer Iván soron következő egyik ingyenes koncertjén.

Végezetül, de nem utolsó sorban: annak bizonyítékaként, hogy a vírus nem ismer határokat, sem politikai hovatartozást, sem világnézeti különbséget, a magyar katolikus egyház felajánlja, hogy a tárcára dobott ötezerforintosért cserében mindenkit látatlanban feloldoz valamennyi eddigi bűne alól, ha megígéri, hogy azokat ötezerforintos havi pausáléért cserében rendszeresen, élete végéig el fogja követni.

A havi ötezret ötven évre, ötvenszázalékos engedménnyel, előre ki lehet fizetni, amihez bónuszként ötven évre megváltott sírhely és évente egy ingyenes mise jár harangozással együtt. A kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatók össze. Ateisták és nem a Fideszre szavazók felárat fizetnek. x

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s