A magyar parlament elnöke, Kövér László arról panaszkodott romániai magyarok előtt Székelyszentkirályon, hogy a nyugat új harcmodorral támad a magyarságra, és „még annak a bizonyosságát is elveszik az embertől, hogy fiú-e vagy lány.” Szerencsére a Kövér által jelzett probléma a 15 milliós magyarságból csak őt érintheti, mivel sehonnan ilyen értelmű panasz eddig az illetékes szervekhez nem érkezett, sőt ilyen tartalmú telefonbeszélgetést sem hallgattak le.

Kétségtelen, hogy van egy kis szócsata a nemi identitás témakörben, de akad azon kívül is bizonytalanság bőven a magyar emberek körében: demokrácia vagy diktatúra, liberális vagy illiberális rendszert akarunk-e, az EU-nak nemzetállamok laza szövetségének vagy központosított birodalomnak kell-e lennie, véd-e a kínai vakcina vagy nem, lesz-e negyedik hullám és mikor, bezárnak-e a kocsmák megint vagy nem, Messi a Barcelona után hová ír alá, és hasonlók, de az, hogy a magyarok nem tudnák, fiúk-e vagy lányok, először merült fel, és a totális káosz előszeleként csapta meg az ilyesmire érzékeny fideszes lelkeket és a romániai magyarság ugyancsak fideszes, de ráadásul szűzies lelkét.

Kövér László immár évtizedek óta a Fidesz sötét jövőt jósoló vátesze, és mint ilyen, nem is tévedett eddig, mert az általa jósoltak mindig valóra is váltak, igaz, nem abban a formában, ahogyan ő előre jelezte, vagyis hogy a Fidesz elveszti a hatalmat, és az ország összeomlik, hanem pont fordítva, a Fidesz megtartotta a hatalmat, ezért van romokban a haza.

Mindegy is, miért, de végül is igaza lett, és nem kizárt, a nemi zűrzavart előrevetítő jövendölése is valóra válik majd. A Fidesz soraiban ugyanis kétségtelenül nyilvánosságra került olyan eset, amelynek résztvevőjéről kiderült: évekig nem tudta, fiú-e vagy lány, boldog házasságban élt, és még gyerekei is voltak, de melegbárokba járt, ahonnan az ereszen menekült a rendőrség elől, pedig azok csak kábítószert kerestek és találtak nála.

Szóval a probléma annyira valós, hogy eddig magát a Fideszt sem kímélte. Kiderült, olyan emberek vannak a melegséggel nem éppen meleg viszonyt ápoló pártban, akik eltitkolják azt is, hogy pedofilok, ami – a Fidesz törvényalkotása szerint – majdnem olyan bűn, mint a homoszexualitás.

Eddig a melegség nyilvános megjelenítését nem tiltotta törvény, de a szigorú nemzeti oldal padlóféket nyomott, és a jövőben nem lehet kirakatba tenni Szájer József arcképét, főleg nem iskolák közelében, és olyan környéken, ahol 18 éven aluliak gyakran megfordulnak, mert az meleg propagandának minősül.

Kövér László, de az egész Fidesz egy másik toposza ugyancsak fényes bizonyítást nyert, midőn az Amerikából nem kis pénzért Magyarországra kibérelt Foxos tévészereplő, Tucker Carlson Esztergomban ezer magyar fiatal előtt ugyan az egekig magasztalta a NER rendszerét, de földig gyalázta az illiberális rendszereket, amelyekben lehetetlen élni.

Carslon maga igazolta: nem szabad komolyan venni egyetlen külföldit sem, aki úgy nyilatkozik magyar kérdésekben, hogy közben nem is tud magyarul. Ha Carlson tudna magyarul, tudhatná, hogy Orbán Viktor pont illiberális rendszert épít és népszerűsít világszerte, de hát a szerencsétlen nem beszéli himnuszunk meleg szerzője, Kölcsey nyelvét, így össze-vissza hirdet marhaságokat. Le merem fogadni, a Himnuszt sem tudja kívülről.

Egy szó, mint száz: Carlson szerint Magyarország a legjobb hely, ahol élni érdemes. De ezzel az állítással maga bizonyítja, hogy milyen hülyék a nyugatiak. Nem elég, hogy a magyar nyelv ismerete nélkül össze-vissza beszélnek az orbáni illiberalizmus ellen, de miután – például Carslon is – elmondja, hogy hazánk a béke szigete, és itt a legjobb élni, fogja magát és hazautazik az élhetetlen, hazug Egyesült Államokba, ahol már – szerinte – a humor is be van tiltva.

Hazamegy abba a politikai kuplerájba, abba a veszélyes országba, ahol több fegyver van magánkézben, mint ahányan az országot lakják, hazamegy annak ellenére, hogy személyesen győződhetett meg arról, hogy az ottani tragikus helyzettel szemben nálunk virágzik a humor, hiszen Orbán Viktor világosan megmondta, hogy Magyarország a nyugat-európai migránsok ezreinek befogadásra készül, akik az ottani élhetetlen politikai közegből hozzánk fognak menekülni.

Zsebesi Zsolt

Nagy a baj: Kövér nem tudja, fiú-e vagy lány” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s