Apokaliptikus rosszt hírrel rukkolt elő a miniszterelnökséget vezető Gulyás Gergely Sátoraljaújhelyen az elmúlt sábeszkor. Bejelentette, hogy „míg a kereszténydemokrácia Közép-Európában különösen erős, addig az európai politikában már nincs képviselete”. Ezt egyelőre a Vatikánban nem tudják, de hamarosan oda is el fog jutni a szörnyű hír.

A vészes üzenetet enyhe hajnali pír színezi, mert Gulyás Gergely azonnal felvillantotta a remény gyengécske mécsesének fényét, midőn tudtára adta a Szentszéknek is, hogy Ferenc pápának még nem kell csomagolnia és visszaköltöznie Argentínába. Csak semmi pánik!

Mindenki őrizze meg a nyugalmát, ugyanis Orbán Viktor és az ő harcos keresztényei kinyilvánították, hogy “(a kereszténydemokrata pártokat tömörítő) Európai Néppárt balra tolódásával megnyílt a tér, a mi feladatunk, hogy a kereszténydemokráciát képviselő mozgalmakat, pártokat, erőket összefogjuk, és intézményes kereteket teremtsünk nekik”.

Hallelúja (הַלְּלוּיָהּ)! Európa meg van mentve. Ha nem is a kereszténydemokrácia. Ugyanis a pártok, amelyekkel Orbán Viktor nem olyan régen együttműködési megállapodást kötött miután kiutálták az Európai Néppártból, nem annyira az istenfélésről híresek, mint amennyire inkább erősen barna színükkel hívják fel magukra a figyelmet.

Finoman szólva új szövetségesei az európai szélsőjobb politikai vonulatához tartoznak. Jelentős részük pedig őszintén neofasiszta, neonáci szervezet. Ezekkel szándékozik kiépíteni Orbán Viktor és Gulyás Gergely az európai kereszténydemokrácia új képviseletét. Igazán szép lesz!

Én mint megrögzött ateista örülök, hogy végre új szelek fújnak a kereszténydemokrácia háza táján. Elegünk van ugyanis a katolikus egyházak pedofil botrányaiból, a papi homoszexualitás tömeges jelenségének eltitkolásából és az egyház katonáinak titkos heteroszexuális életéből, a sok rejtegetett szeretőből és papi zabigyerekből.

Személy szerint – ha nem is melegen, de erősen – támogatom, hogy comingoutoljon minden plébános, és a zűrzavaros nemi életének folytatása helyett lépjen inkább a magyar katolikus politikai vezetés által képviselt útra, amit a tolvajlás, a közvagyon lenyúlása, a hazudozás, a képmutatás, Jézus követése helyett Mammon és a hatalom imádata fémjelez.

Ez azért lenne jobb, mint a mostani látens keresztényi erkölcstelenség, mert a korrupcióra van gyógymód. A modern államnak megvannak az eszközei. Maga az Európai Unió a közös ügyészségével is sokkal eredményesebb lehet a korrupcióval szemben, mint amilyen sikeresnek eddig az egyházi pedofília felszámolásában mutatkozott.

Végre mód nyílik arra, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba. Amennyiben Orbánék fogják újjászervezni a kereszténydemokráciát, akkor az – magyar mintára – egy igazi maffiaszervezetté alakul át, és vele szemben nem ideológiai harcot kell folytatni, hanem át kell adni az ügyet a bűnüldözésnek, az Interpolnak, az FBI-nak, a Scotland Yardnak és társaiknak.

Egyszerűen követni kell Orbán Viktor útmutatását. A magyar kormányfő maga mondta: ne azt nézzék, hogy mit mondok, hanem azt, hogy mit teszek. Nem kell Orbán és társai keresztényt mímelő röfögésével, vallásosságot és hitet hazudó, üres frázisok generálszószával leöntött demagógiájával foglalkozni. Helyette a körmükre kell nézni, a kezükre kell ütni, a zsebeiket kell kiforgatni, alaposan utána kell járni, mit loptak már eddig, azt hová rejtették, mit készülnek még ellopni.

Ahhoz, hogy ebben eredményeket tudjuk felmutatni, minden eredményes eszköz bevetésével el kell venni Orbánéktól a hatalmat, mert jelenleg annak korlátlan birtokosaiként szabadon, következmény nélkül lopnak, hazudnak, és félrevezetik az ország kevésbé pallérozott elméjű lakóit.

Aljas szándékból szembefordítják a magyarokat a magyarokkal, megerősítve a hülyéket a hülyeségükben, és elbizonytalanítva a valódi keresztényeket abban, hogy tényleg van isten és igazság a földön, ahol olyan ember, mint Orbán Viktor, egy civilizált, keresztény hagyományokkal bíró ország kormányfője lehet.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s