A képhez tartozó alt jellemző üres; arvizeszakausztria.jpg a fájlnév
A leginkább Felső-Asztria szenved a rendkívüli esőzések miatt

Belgium, Hollandia és Németország után Ausztria is kóstolót kapott a klímaváltozással összefüggő rendkívüli árvízből. A leginkább Salzburg és környéke szenvedte meg a helyenként 120-170 liter egy négyzetméterre hulló extrém esővízmennyiséget. Házakat, autókat söpört el az ár, ezreket kellett kitelepíteni, a károk felmérhetetlenek. Hazánk isten oltalma alatt áll, mert az Orbán-kormány az évszázad templomépítési programjával megkülönböztetett bánásmódot érdemelt ki népének.

Ausztriában akadozik az áramszolgáltatás, helyenként nincs internet, és összeomlott a mobiltelefon-hálózat. Számos térségben beszennyeződött az ivóvízkészlet. Súlyos károk érték a közúti hálózatot, és a vasúti síneket is elsodorta az ár. Hidak omlottak össze.

Caution! Warnugn! Vigyázat! Az írás második része a nyugalom megzavarására alkalmas ironikus szöveg. Kéretik figyelmesen olvasni, a műfajnak megfelelően értelmezni és tartózkodni a szerződ ócsárlásától! Az irónia rejtett gúny, a szerző nevetségessé tesz egy dolgot úgy, hogy nyilvánvaló ellentmondás van a tény és állítás között.

A rendkívüli időjárás Magyarországon csak igen szerény károkat okozott a nyugat-európai veszteségekhez képest, ami nem meglepő annak fényében, mennyit tett kormányunk a jóisten rokonszenvének elnyerése érdekében, és azért, hogy a magyar egyházak- de a határon túliak is – imájukba foglalják a magyar kormányt Orbán Viktorral az élén, egyben kérve a jóistent, hogy óvja meg az országot a rendkívüli időjárás pusztításától.

Miközben az objektív és mértéktartó kormánysajtó joggal emlegeti fel, hogy az istentelen nyugatot sújtja a klímaváltozás, szerényen hallgat arról, hogy a magyar kormány példátlan templomépítési és egyháztámogatási programja milyen gyorsan és milyen kiemelkedő mértékben talált meghallgatásra az úrnál, és nyerte el méltó jutalmát a teremtőtől, aki érdemeinket elismerve terjesztette ki védőszárnyát Mária (köz)munka alapú országa fölé, hogy megvédje Orbán Viktor földi birodalmát az elemektől és a nyugatról acsarkodó gonosztól.

Örök hála azoknak az intellektuálisan és erkölcsileg is példát mutató férfiaknak, akik a Fidesz Polgári Párt tagjaiként a magyar parlamentben és azon kívül éjt nappallá téve mindent elkövettek azért, hogy országunkat a jóisten kegyeibe fogadja, és megvédje mindattól, amit nyugati szomszédainkra zúdít azok bűnös életvitele miatt. Ki gondolta volna, hogy miközben a nyugati elfajzott liberális hordák habzó szájjal gyalázzák hazánk kormányát, addig a drága jó úristen ilyen gyorsan és ilyen egyértelműen veszi védelmébe a térdelést, a szivárványt, a gendert és az egyéb természetellenes irányzatokat elutasító magyar politikai vezetést.

Éljen és virágozzék a magyar nép és a túlvilág, az úristen, valamint a történelmi egyházak örök és megbonthatatlan, testvéri szövetsége, amely a kétoldalú előnyökön alapuló, gyümölcsöző együttműködésre épül, és amely történelmi példát mutat arra, hogyan lehet a spirituális értékeket anyagi javakká konvertálni, azokat a magyar nemzeti nagytőke gyarapítására és a magyar társadalom, a magyar emberek okulására úgy elosztani, hogy abból kizárólag azok részesüljenek, akik le is tettek valamit a köz oltárára.

A nyugati világ csak erősítse az árvízi gátakat, csak tömje a homokzsákokat, nyavalyogjon a klímaváltozásról, a környezetvédelemről, de előttünk, magyarok előtt egy másik út áll, amely a kereszténység megerősítésén és megvédésén keresztül egyenesen a mennybe vezet, oda, ahová lassan már csak magyar embernek lesz bebocsájtása.

A nyugat költse csak a pénzét fenntartható energiaforrásokra, energiasemleges házakra, mi viszont költsük a pénzünket isten házára, építsünk templomokat, egyházi iskolákat, és imádkozzunk, hogy a drága jóisten tartsa meg nekünk az idők végtelenségéig a mi szeretett kormányfőnket, az ország szellemi vezérét és oltalmazó atyját, Orbán Viktort. Mindörökké. Ámen. x

Zsebesi Zsolt

Az évszázad árvize Ausztriában – a jó keresztényeket megkíméli a teremtő” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. A második mondatban már, tényleg ennyire….?!? Hol van Ausztriába “Észak-Asztria”? Színvonalas cikk. Ahogy Hofi is szokta mondani a kedvenc miniszterére, úgy most én is azt teszem az íróra: hogy lehet egy ilyen ember Zsolt?
  Amikor írtad nem zavart a sok piros:
  Észak-Asztria
  esőtvízmennyiséget
  elsororta
  ételmezni
  Az ironia Rejtett gúny

  Kedvelés

  1. Kedves Zsolt! Köszönöm, hogy olvasod az írásaimat. Kár, hogy a cikk tartalmához nem szóltál hozzá. Ez nem jellemző a Zsoltokra. Nem baj, mert több mint ezeren a tartalomra is reflektáltak. 500 írás van az oldalamon. Talán találsz olyat is, ami tetszik. Az elütéseket javítottam. Észak-Ausztriát Felső-Ausztriára. Köszönöm, hogy szóltál. Voltak és lesznek ilyenek. Sajnos csak ritkán van figyelmes olvasó, aki felhívja rájuk a figyelmet.

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s