A CÖF nevű, „van lejjebb” jelmondatú, a Fidesz-zsebében lapuló, a magyar adófizetők pénzén dagadtra hizlalt vezetők irányította ideológiai rohamosztag, amely Kínát és Oroszországot isteníti, az Európai Uniót agyongyalázza, nagyszabású offenzívát és példátlan méretű demonstrációt hirdetett meg a nyugati világ, a magyar ellenzék és mindenki ellen, aki nem szereti Orbán Viktort és rendszerét, továbbá a rohamosztagosok azt akarják elérni a gazdájuknál, hogy nemzeti ünneppé, munkaszüneti nappá nyilvánítsa június 19-ét, Horn Gyula halálának napját.

Vannak, akik – tévesen – úgy vélik, hogy a Fidesz-békeharc újabb hadműveletének nem ez a célja, hanem annak kívánnak emléket állítani, hogy ezen a napon, 1991. június 19-én bizonyos Viktor Jehorovics Silov ukrán nemzetiségű szovjet tábornok személyében elhagyta az utolsó szovjet katona is Magyarországot. A CÖF azonban fontosnak tartotta nyilatkozatban rögzíteni, hogy a soha nem látott nagyságúra tervezett békemenetet a Fidesz tudta és beleegyezése nélkül szervezik, és ezt most tényleg el is hihetjük nekik.

Teljesen érhető ugyanis, hogy a hatalom nem adja az áldását egy ilyen demonstrációra, hiszen egyáltalán nem időszerű az oroszok kivonulását ünnepelni röviddel újabb bevonulásuk előtt, továbbá ha már a CÖF agyondicséri az orosz és a kínai vakcinát a rossz hatásfokú és sok magyar ember halálát okozó nyugati oltóanyagokkal szemben, nyilván nem azért teszi, hogy azok ellen a volt vagy jelenlegi kommunista vagy csak sima diktatúrák ellen uszítson, amelyektől a legcsodálatosabb vakcinákat, a világ legkorszerűbb atomerőművét vagy a mai létező lehető legkommunistább egyetemét importáljuk ezermilliárdokért.

Tehát az egyetlen észszerű magyarázata a június 19-i nemzeti ünnepünknek csak és kizárólag Horn Gyulának, a Magyar Köztársaság második szabadon választott kormányfőjének az erre a napra eső elhalálozása lehet, semmi más. Horn egyébként meg is érdemli az elismerést, amiért időben elhunyt, és nem vett részt az 1990-es évek második felében még váltópártként üzemelő Szocialista Párt tönkretételében, ami a Fidesznek legalább úgy fáj, mint maguknak a szocialistáknak, mert ennek eredményeképpen immár egy évtizede a Fidesznek egyedül kell fosztogatnia a közvagyont, anélkül hogy a szocialisták hasonló tevékenységével a saját tolvajlásukat relativizálni tudhatnák.

Természetesen a békemenet ismét leteszi majd a garast a fajtiszta, zsidó-keresztény kultúrán alapuló Magyarország mellett, szorosan felsorakozva a nyugat-európai neonáci pártok mellé, ami a magyar társadalom jelentős hányadának támogatását élvezi, és egyben lassan a Fidesz-rezsim fő legitimációját adja.

Ezzel együtt számíthatunk az orosz és a kínai befolyás dicsőítésére, ami azoknak jó csak, akik annak a bizonyos nemi szervnek a jó oldalán állnak, szemben a magyar társadalom döntő többségével, akik a rossz oldalra kaptak helyjegyet és védettségi igazolványt. Így aztán – ezer év alatt nem először – ismét történelmi léptékben is méretesen meg leszünk szívatva.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s