Mindenki örül, mert napsütéses hétvégén ünnepelhettük a tetőző koronavírus járványt a teraszokon, és koccinthattunk Orbán Viktor egészségére az idei első szabad sörökkel. A kormányfő népszerűsége a járvánnyal együtt a zeniten, az emberek láthatták, hogy jól csináljuk, sőt mi csináljuk a legjobban, ami – valljuk be – nem meglepetés, hiszen magyarok vagyunk.

A lakosság sörbe fojtotta a hónapok alatt felgyülemlett frusztrációját, a kedves vezető nyerésben, a mindig helyes döntést hozó, a szabad sört, az adómentes pálinkát és a részeg kerékpározás szabadságát lehetővé tevő népvezérként elégedetten fürdőzhetett a tavaszi napfény mellett a népszerűségben, bárhogy is nyavalyog Brüsszel és ajvékolnak a Sorosok.

Az állami vagyon pedig, ha az ég a földdel összeér, akkor is alapítványokba lesz az államkasszából kivezetve, és ott is marad egészen addig, amíg a föld kerek, és a nap körül kering, nehogy Gyurcsány és a többi szemkilövető, baloldali-liberális idegenszívű kezébe kerüljön, akik simán lehúznák az egészet egy transznemű WC-ben, csakhogy semmi ne jusson a heteroszexuális magyar nemzeti nagytőkéseknek belőle.

Ne foglalkozzunk a több mint 26 ezer elhunyt honfitársunkkal, hiszen ők idősek, számos alapbetegségben szenvedők, vagy fiatalok, egészségesek, de pechesek voltak. A fontos, hogy mi még életben vagyunk, vezérünk pedig szinte már halhatatlan, így lassan visszatérhetünk eddigi abnormális életünkhöz Mária (köz)munka alapú országában.

Örömünk már csak azért is indokolt, mert végre feketén-fehéren kiderült, mert kormányunk közzé tette, hogy – bár minden vakcina hatékony – de a legjobb az orosz Szputnyik V, és a kínai vakcina is megelőzi a Pfizert, mely utóbbit egy szegedi asszonyság kotyvasztott össze két török migránssal Angela Merkel útmutatásai szerint egy nyári konyhában.

Hála a magasságos drága jó istennek, valamint Szijjártó Péter és társai enyves kezének, pont a leghatékonyabb két keleti vakcinából vásároltuk a legtöbbet, még ha aranyárban is, de megérte, mert a magyar emberek azt kérték, hogy – ha lehet – akkor e két vakcina legyen a leghatékonyabb, és az ezzel beoltottak haljanak meg a legkevesebben a Covid-19 vírustól.

Óhajuk meghallgattatásra talált, mert az Orbán-kormány szem előtt tartja a magyar emberek kéréseit és érdekeit (mindjárt Orbán Viktor saját családja és barátai érdekei után), ezért olyan adatokat hozott nyilvánosságra, amelyek szerint a legjobb vakcina az, ami a kormány szerint a legjobb, és a legrosszabb oltóanyag pedig az, ami a kormány szerint a legrosszabb.

Ezzel is azt igazolva, hogy a magyar emberek nem hagyják, hogy brüsszeli bürokraták döntsenek az életükről. Maguk akarják megszabni, milyen vakcinától akarnak meghalni, milyen vakcinától életben maradni, és melyik vakcina a számukra legjobb, mert ez nemzetállami kompetencia.

Mivel keleti vakcina annyi lesz, mint a pelyva, míg eddig a szar nyugatiból volt több, mindenki hamarosan nemcsak oltott, de szabad is lesz, és a védettségi igazolványával elmehet a labdarúgó EB mérkőzéseire más hozzá hasonlók idiótákkal együtt szurkolni, hogy egyikük se fertőződjön meg a Covid-19 vírussal.

Reméljük, hogy nem leszünk olyan pechesek a járvány elleni oltással, mint a magyar labdarúgó csapatok, amelyek évtizedek óta szenvednek amiatt, hogy: vagy túl korán rúgták a gólt, vagy túl későn rúgták a gólt, vagy túl korán kapták a gólt, vagy túl későn kapták a gólt. Most – úgy tűnik – túl korán rúgtuk, ráadásul öngólt.

De, semmi sincs veszve, mert újabb ezrek szerezhetnek értékes tapasztalatot az intenzív osztályokról, amiből tanulhat mindenki, aki túléli a fertőzést és Orbán Viktort. Látszik, hogy jó úton haladunk, kicsit jobban kell koncentrálni az utolsó passzoknál és a kapura lövéseknél, akkor jönni fognak az eredmények.

Szinte mindig bosszantó egyéni hibák miatt veszített a csapatunk, végre elértük, hogy kollektív hiba lehet a fiaskó oka. Merjünk nagyot álmodni…….mert az nem lehet…..

Az nem lehet, hogy ész, erő

És oly szent akarat

Hiába sorvadozzanak

Egy átoksúly alatt.

Még jőni kell, még jőni fog

Egy jobb kor, mely után

Buzgó imádság epedez

Százezrek ajakán.

Hülye, hazaáruló, baloldali-liberális, fasiszta-kommunista, idegenszívű ajvékolók!

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s