Hála hazánk védőszentjének, Szűz Máriának, vége a Fidesz mártirológiájának az elkorcsosult és vészesen balra toldódott Európai Néppártban, miután a kontinens legkeresztényebb országának legkeresztényebb pártja az ereszcsatornán lassan lecsúszva, de erkölcsileg a hanyatló nyugat fölé emelkedve, előkelően távozott a hozzá méltatlanná vált pártcsaládból, hogy nem sokkal később don Viktorone bejelenthesse, európai jelentőségű új családot alapít.

Orbán Viktor, aki a Fidesz tulajdonosa, a párt parlamenti képviselőinek futtatója és minden igaz keresztény hazafiak keresztapja, kijelentette: a jövőben pártjára hárul a feladat, hogy a semmiből felépítse az európai kereszténydemokráciát, amire a kereszténydemokrácia úgy ki van éhezve, mint a Néppárt elnökét egy gestapósnak vizionáló Deutsch Tamás férfiasan római vágású orra esténként a fehér csíkra.

Deutsch, akinek egyébként keresztényhez méltóan három felesége és egy házasság alatt fenntartott szeretője, továbbá egy a házasság nélküli élettársi kapcsolata volt 54 éves koráig, igazi tanúságtétele a család keresztény szentségének, amelynek felszámolására a nyugat genderimádói és migránssimogatói együtt kötöttek vérszerződést egy viharos éjszakán, pontban éjfélkor egy titkos brüsszeli katakombában.

A hivatalosan Európa egyik legkorruptabb pártjának rangjára emelt Fidesz mintegy évtizedes cicaharca (copyright Deutsch Tamás) ért véget tegnap, miközben a párt nyilvános hadüzenet nélkül belépett a harmadik világháborúba (copyright Rákay Philip). Rákay a világháború kellős közepén egyébként azon fáradozik, hogy „az utolsó utáni pillanatban megmentse azt a közös (egyébként az ő cégének tulajdonában álló) kulturális kincset (az egykori veszprémi püspök villáját), amelyet Ranolder püspök atya hagyott az utókorra” négyezer négyzetméteres telken Badacsonyban.

Rákay szerint: „Még a legkevésbé előnyös arcát mutató Fidesz is jobb, mint a baloldali „szörnykoalíció”. Az MTVA korábbi intendánsa a Magyar Nemzetnek adott interjúban úgy fogalmazott: „a fő kérdés tehát nem az: szereti-e valaki Orbán Viktort és kormányát vagy sem, jóval többről van szó. A történelem zsákutcájába vezető, haladónak hazudott, ám teljesen meddő, életellenes, globalista agyrém áll szemben a patrióta, családközpontú, keresztény világgal. (Értsd: a Fidesszel – a szerkesztő.) Erről szól majd 2022.”

Magyarul: minden a soron következő parlamenti választásról, még világosabban, a hatalomról, a hatalom megtartásáról, az azzal járó keresztény anyagi előnyök keresztény konzumálásáról, a tisztán a keresztény értékekkel harmóniában zajló, generációs ívű meggazdagodásról, a jézusi tanokat – mondjuk úgy – szabadon továbbfejlesztő, vagy újszerűen értelmező, kreatívan, de tiszta eszmei alapon megvalósító, állami szintre emelt és törvényileg támogatott szabad rablásról, a nyugat-európai polgári demokráciák alapértékeinek trágyás, gumicsizmás lábbal tiprásáról van szó.

Ezek után nyilvánvaló, hogy minden becsületes, keresztény gyökerű magyar ember kitörő örömmel fogadta a hírt, hogy Orbán Viktor eddig megkötött keze végre kiszabadult bilincseiből, és tegnaptól szabadon, béklyóit lerázva folytathatja áskálódását az Európai Unió intézményei, annak külpolitikája, gazdaságpolitikája, bevándorláspolitikája és a koronavírus elleni harcával szemben. A pártcsalád elhagyása után Orbán Viktornak nem kell számolnia az európai kereszténydemokrácia rosszallásávak, amikor a kommunista Kína és az orosz diktatúra érdekeit képviseli az Európai Unióban, és amikor buldózerrel bontja a jogállamiságot Magyarországon.

Milyen jó is az a magyar felső középosztály, a nemzeti nagytőke és a vidék vérét szívó Fidesznyikek számára, hogy ezentúl Orbán Viktor még szabadabban döntheti el nem csak azt, hogy ki nyithat kocsmát vagy nemzeti dohányboltot, ki gazdagodhat rapid módon és kitől kell elvenni, amije van, ki kaphat állami földet, Kossuth-díjat, rangot és hivatalt, közmunkát és vissza nem térítendő milliárdos állami támogatást, kit milyen vakcinával, mikor oltanak be a koronavírus ellen, de azt is, ki a magyar, ki a nemzet ellensége, Soros-bérenc, genderimádó, migránssimogató, oltásellenes, akinek kormányra kerülése esetén sokkal több ember halna meg, mint Orbán Viktor koronavírussal és kórházi bacilusokkal fertőzött halálgyáraiban most.

Vagyis a Brüsszel által képviselni és megvédeni szándékozott értékek, az európai polgári demokrácia alapvetései, a jogállamiság, a sajtószabadság, a szólásszabadság, a liberális képviseleti demokrácia alapintézményeinek felszámolása tényleg a magyar emberek szabadságát szolgálja. És ezeket a magyar embereket ma már az egész ország névről ismeri. Ők az új nemzeti nagytőke képviselői (Csányik, Garancsik, Mészáros Lőrincek, Tiborczok és társaik), a Fidesz vezető politikusai, családtagjai, közeli és távoli rokonai, barátai, egykori kollégiumi szobatársai, talp- és seggnyalói, egyszerű janicsárjai, akik tegnaptól még nagyobb szabadságot kaptak az ország kirablására.

A Fidesz nap mint nap csúnyán átvert és nagyüzemileg félrevezetett, lelkes híveinek és szavazóinak mondom, de persze hiába : ők, a maradék idegen szívű, baloldali és egyéb tévelygővel együtt, nincsenek a NER haszonélvezői között. Persze – ahogy ezt a Fidesz alapító atyja, Simicska Lajos bölcsen megállapította – szabad hülyének lenni. A magyar emberek egy jelentős része egyébként is előszeretettel szavaz saját érdekében a saját érdeke ellen, és csak azért is mást tesz, mint amit a józan ész diktál, mert nem hisz a demokráciában, és meg van győződve arról, hogy minden politikus lop, mert ha ő kerülne a helyükre, ő is ezt tenné, maximum kevesebbet vinne haza mint a mostaniak.

Történelmi léptékű tragikus fejlemények elszenvedői vagyunk. Ide tartozik, hogy a Fidesz kilépett az Európai Néppártból, és nyilván arra készül, hogy a megfelelő pillanatban, a megfelelő ürügyet felmutatva kilépjen az Európai Unióból is. Nemzeti tragédiánk, hogy magyarok ezrei fognak meghalni a Covid-19 vírustól, amíg ki nem alakul egy országos méretű immunitás a fertőzés ellen.

Bár a magyar társadalomnak csak egy kisebbsége gondolja így, de a felsoroltaknál is nagyobb tragédia, hogy a magyar társadalomban az orbáni illiberális demokrácia ellen sem fejlődött ki kellő immunitás, és – hogy a járvány szaknyelvénél maradjunk – a nyájimmunitás kialakulása a messzi távolban sejlik, miközben nemhogy a társadalom közelgő átoltottságáról nincs szó, de a tömeges védőoltás beadása sem kezdődött meg. Arról már nem is beszélve, hogy az orbáni fertőzés elleni vakcina is késik, kifejlesztése – „ellenzéki összefogás” projektnévvel – még mindig a kezdetek kezdeténél toporog.

Zsebesi Zsolt

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s