Novák Katalin, a Fidesz családfelelőse szerint az alkotmány módosítására a koronavírus-járvány miatti rendkívüli jogrend bevezetése miatt „volt szükség”. Tehát – mivel létrejött a lehetősége az alkotmánymódosításnak – ez egyszerre az oka is annak. Egyébként – hogy félreértés ne essék – Novák Katalin már múlt időben beszél az alkotmány módosításáról.

Vagyis Magyarországon elég egy kormánydöntés, valójában a kedves vezető egy intése ahhoz, hogy a gránit szilárdságú alaptörvényt újra megváltoztassák. Mindegy is egyébként, hogy mit tesznek vele, mert ez a gránitba vésett ocsmányság csak addig lesz alaptörvény Magyarországon, amíg a Fidesz adja a kormányt, amíg Orbán Viktor börtönben nem kerül a pereputtyával és talpnyalóival együtt.

Arra kérnék minden józanul gondolkodó és becsületes magyar embert, hogy ne is foglalkozzon ezzel. Nem számít, hogy mit mondanak, mit vésnek gránitba a Novák Katalinhoz hasonló erkölcsi nullák szájával támogatott Fidesz-politikusok, az sem számít, hogy ez még mindig a magyar emberek egy jelentős részének támogatásával zajlik, mert ez így is, úgy is, akkor is hazaárulás, az európai kultúra, az évszázadok által kiharcolt emberi jogok lábbal tiprása, amely jogok egyébként a felcsúti fenomén számára közismerten nulla értékkel bírnak.

Orbán Viktor egyedül azt ismeri el, amit forintban, euróban, vagy rúgott, kapott gólokban ki lehet fejezni. Minden egyéb csak annyiban érdekli, amennyiben hozzájárulhat ahhoz, hogy hatalmát élete végéig, ha lehet, utódai élete végéig bebetonozza. Aki abban hisz, hogy békésen valaha is ki lehet venni a kezéből az ország kormányrúdját, az tekintetét irányítsa az Egyesült Államokra, és nézze meg, mit művel Orbán szellemi és intellektuális testvére, egy bizonyos Donald Trump.

Nem vitázni kell a Novák Katalin féle nímandokkal. Ezek – az egyébként iskolázott és intelligens – emberek – csak lehetőséget látnak a karrierre, az anyagi jólétre, amiért cserébe nem oly sokat vár tőlük Orbán, csak annyit, hogy szellemi kapacitásukat az ő ügye érdekében használják fel. Én nem hiszek abban, hogy egy Novák Katalin ennyire együgyű, szűk látókörű, ennyire primitív gondolkodású lenne. Csak azt tudom elképzelni, hogy velejéig romlott, ami az ő esetében nem sértés, csak a tény rögzítése.

Novák Katalin egy ócska, számító, karrierista, megalkuvó, puha gerincű ember. Szégyellhetné miatta magát mindhárom gyermeke. Reméljük – amikor rádöbbennek, ki is volt az anyjuk – lesznek olyan értelmes és jóindulatú felnőttek, hogy megbocsátják neki a bűneit, amit egy ország, egy nép ellen követett el, amikor kiszolgálta Európa első számú ellenségét, a kontinens egyik leggyűlöltebb politikusát, Orbán Viktort. Mi nem fogunk megbocsátani neki.

Zsebesi Zsolt

Novák Katalin nem hülye, csak aljas” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Ez a fotó remekül kifejezi ,hogy lett a hajdan derűs , három gyerekes anyánál ambivalens,”szűzies” mosolyú hölgyből egy hányaveti tartású,öntelt,fensőbbséges nőszemély,az pedig,hogy még a feneke is kilátszik,ellentmond mindenféle “keresztény-konzervatív értéknek”,de az alapvető jó ízlésnek is!

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s