Varga Judit Orbán Viktor (i)gazságügyi minisztere

Tudna-e hazudni ez az arc? Varga Judit magyar (i)gazságügyi miniszter arca többet árul el belső lelki életéről, mint amennyit a miniszter asszony szeretne. Sajnáljuk. Nyilván tehetséges, ámde erkölcsi tartással nem bíró ember, aki a megfelelő időben a megfelelő helyen van. Orbán Viktor szolgálatában.

Reméljük – a nem is olyan távoli jövőben – ugyancsak a megfelelő helyen lesz. A süllyesztőben. Egy ócska rendszer még ócskább vezetőjének feltétlen szolgálatáért ma komoly fizetséget kap. A rendszer bukásával viszont neki kell majd megfizetnie erkölcsileg a kárért, amit országának okozott.

Mivel nem hülyéről van szó, mivel – látszik az arcán – tudja, mit csinál, a bűne nagyobb, mint az olyan szellemi törpéké, mint Németh Szilárd, vagy akár Mészáros Lőrinc. Judit! Nem felejtünk. Ne reménykedj bukni és bűnhődni fogsz. Szégyelld magad, minden Orbán Viktor szolgálatába állt magyar értelmiségivel együtt. Már most! Árulók, ócskák vagytok.

Zsebesi Zsolt

Sumákol a magyar (i)gazságügyi miniszter” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. -89 óta folyamatosan sumákol az egész igazságügyi rendszer. A jogi kerekasztal tette lehetővé , hogy az igazságügyből elfoggyon az i az elejéről, és átadja a helyét annak a maffiának, akik a demokratikus átalakulás jelzésével ellophatták az ország vagyonát, és lehetővé tették, hogy néhány milliárdos lehessen azokból, akik folyamatosan felkerültek a magyar politikusok közé. A rengeteg hazugsággal, megtévesztő kampányokkal a magyar közélet oda jutott, hogy kinevelt (persze egy kis külföldi pénz is belejátszott az elején) egy kezdetben ifjui lendületnek látszó oylan csapatot, akiknek volt idejük megvárni, amig a rendszerváltás olyan csapdába kerül, hogy elfogy a demokrácia,( a politikai vitákban), és a választókon oylan fásultság fog úrrá lenni, hogy csak azért megy el választani, mert ……, egyébként nem gondolkodik, nem kér semmit, csak beletörődik a multjából fakadó jövőjébe. Ezt várta meg a FIDESZ , és 2010-ben már olyan megfogalmazásban tálalta a választók elé a semmit, ahogy az a politikai uralkodás “NAGY” könyvében szerepel. Kihasználta az addigi politikai, és gazdasági vezetés valamennyi gyengéjét(sajnos nagyon sok volt) ,és ezeket felnagyítva, a vezetőkről kialakított egy olyan hazugság-képet, amely a választók számára a mai napig igaznak tűnik, pedig a 90%-a már bíróság által is kijelentett hazugság, amiről persze a nagyközönség nem tud. Foylamatosan nemzeti köntösbe öltözteti azokat az eszméket, amelyek 2 világháborúba taszították az országot(ezt sem veszik észre a választók), mert a beszédek oylan körben hangzanak el, ahol ennek fogadó résztvevői vannak, és a kis létszám a médiában már felnagyítva jelenik meg. Néhány beszédet elolvasva, meghallgatva, nem is elhet kibogozni, hogy igazán miről is szólnak, és hogyan valósíthatják meg a napi problémák megoldását. Az rengetegszer előfordul, hogy majd, hogy a jövőben, hogy nemsokára, hogy szertnénk,hogy gondolkodunk rajta, már előkészületben van….azután gyorsan jön valamiféle törvény, amiról két nap múlva kiderül, hogy már módosítani kell, és ezt többször. Tehát igen nagy a baj a jog hsználóival, és a törvények megfogalmazóival. Vagyis a legbiztosabb pillére a közigazgatásnak az igazságszolgáltatás nem függetlenül működik, hanem—i– nélkül !!!

    Kedvelés

Hozzászólás