“No woke zone!” Ezzel a jelszóval állt elő a deviánsok budapesti kongresszusa. Gulyás Gergely a nyugat-európai woke mozgalom híveiről azt tudta mondani, hogy “ingyen senki nem lehet ennyire hülye” és „nem lenne méltányos azt feltételezni, hogy ingyen csinálják”.

Minjárt meg is fogalmazták mozgalmuk jelszavát: “no woke zone”. Mielőtt ítéletet mondunk erről, nézzük meg a woke nevű mozgalom nevének, a woke-nak a jelentését, ami nem más, mint “éber, tájékozott, tudatos ember”.

Ettől, vagyis az éber, tájékozott, tudatos embertől mentes övezetet hirdet a világ deviánsainak budapesti kongresszusa, amit nagy lelkesedéssel tesz magáévá a magyar kormány, amit egyébként mi, itt élők nap mint nap tapasztalunk is. A magyar no woke zonában legalább 3 millió mély álomba szenderített, viszont tájékozatlan és nem tudatos ember él és voksol a Fideszre.

A budapesti találkozó legfontosabb üzenete tehát az: legyen egyre több tájékozatlan, elvarázsolt, a tudatos cselekvés lehetőségétől és képességétől megfosztott, agymosott alattvalója Orbán Viktornak és az ő rendszerét elfogadó deviánsoknak a világ minden táján. x

Zsebesi Zsolt

A magyar “no woke zone”” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Végre egyszer igazat mondott, mert ő sem ingyen ennyire hülye, meglehetősen sok pénzért az, ráadásul pl az én pénzemért is, meg a többi millió embertársaméért is.

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s