Nemzeti érdek, hogy véget vessünk Orbán uralmának.

Tisztelt Honfitársaim!

Itt van az ideje, hogy konzervatív hazafiként viselkedjetek, ne csak beszéljetek róla. Tudom, hogy legszívesebben egy kanál vízben megfojtanátok a baloldali, a liberális, a genderhívő, ateista, EU-párti, nyugatimádó, Soros-bérenc, DK-s mintegy 6-7 millió idegen szívű magyart, aki nem a Fideszre szavaz, és aki egy sima tolvajnak és hazaáruló diktátornak tartja bálványotokat Orbán Viktort, de …

DE, a hazátok, a közös hazánk Orbán Viktor és az ő Fidesze áldásos (mert a Magyar Katolikus Egyház által szentesített) tevékenysége nyomán olyan helyzetbe került, amilyenben talán soha nem volt. Hazánk nemcsak szövetségesek nélkül maradt, de Orbán Viktor politikája következtében valamennyi szövetségesünket az ellenségünkké tettük.

Az úgynevezett keleti nyitás átgondolatlan, fantazmagóriákra épített politikájával azokkal próbáltunk meg szoros kapcsolatokat kiépíteni, akik a szövetségeseink ellenségei. Orbán Viktor az EU és a NATO, az Egyesült Államok, a nyugati nagyhatalmak helyett valójában Oroszországgal, Kínával, Törökországgal próbálta meg összekötni Magyarország sorsát az egész nyugattal szembehelyezkedve.

Kedves Jobboldali Hazafiak!

Senki nem vitatja el a jogotokat attól, hogy úgy képzeljétek el az ország jövőjét, a társadalmi berendezkedésünket, ahogyan akarjátok. Csak azt kérjük tőletek, legyetek tekintettel arra, hogy az országban élő magyarok 40 százaléka szegénységben, a létminimum alatt él, hogy az iskolarendszerünk összeomlóban van, az egészségügyünk már összeomlott, hogy az infláció ez év februárjában még mindig 25 százalék fölött volt, miközben az uniós átlag már 10 százalék alá esett vissza.

Gondoljátok végig, hogy az ország felzárkózását, sőt a jelenlegi helyzetben talpon maradását szolgáló uniós pénzek nem érkeznek meg. Most derült ki, hogy újabb, a nehéz helyzetbe került magyar mezőgazdaságot támogató eurómilliókat sem kapjuk meg.

Nem túlzás azt állítani, hogy mára a mindennapi kenyerünk került veszélybe. És mindez csak és kizárólag egy ember, Orbán Viktor magamutogató, családja és barátai zsebét tömő, rövidlátó, fantazmagóriákra építő, a nyugatot eláruló politikájának a következménye.

Ha van – feltételezésem szerint nincs – de, ha mégis van magyar jobboldal, konzervatív politikai irányzat, és nem csak és kizárólag orbánizmus, személyi kultuszon alapuló autokratizmus, más néven diktatúra van, akkor emeljétek fel a szavatokat, és emeljétek meg a hátsótokat, keressetek a saját politikai opciótok élére, a jobboldalnak tartott irányzatotok vezetésére más politikust, mert Orbánnal együtt valamennyien Európa szemétdombján végezzük!

Nemcsak mi, a baloldal, a liberálisok és egyéb idegenszívű társaink, de ti is, akik az orbanizmus kivételezettjei közé tartoztok, vagy csak azzal szimpatizáltok, vagy kizárólag a másik oldal iránt érzett gyűlöletből vagytok kormánypártiak, ti is padlóra kerültök, ha az ország – elveszítve nyugati kapcsolatait – csődbe kerül, vagy csak még inkább lemarad a szomszédai, az európai országok többsége, a civilizált világ húzó államai mögött.

Csak arra kérünk benneteket, hogy minden egyéb elveiteket megtartva, álljatok csatasorba Magyarország nyugati orientációja mellett, bárhol vagytok, a magyar közigazgatásban, az igazságszolgáltatásban, a végrehajtó hatalom szerveiben, a diplomáciában vagy az állami cégek vezetésében, mindenütt, mert a nyugati orientációnak ugyan van alternatívája, de az szörnyűbb, mint az egykori szovjet tömbbe zárt vegetálás volt.

Magyarországnak a nyugaton van a helye. Mindig is ott volt. Aki mást hazudik, vagy azzal áltat, hogy lehet a két oldal között “kompozni”, hogy van jövője a táborok közötti “pávatáncnak”, annak legalább mára rá kellene döbbennie, hogy nincs. Az állásfoglalások idejét éljük. A közelgő vagy a már meglévő konfliktusokban az államok pozíciókeresése zajlik.

Hazánk nem jó helyre állt. Magyarország az erkölcsileg elfogadhatatlanok, a vesztesek oldalán találja újra magát. Annak ellenére, hogy 1990-ben ölébe esett a történelmi lehetőség, hogy ez soha többet ne így legyen. Ne szalasszuk el megint egy jobb jövő, egy sikeresebb Magyarország esélyét.

Ne dőljünk be egy ember agyament magamutogatásának és a diktatórikus törekvéseit elkendőzendő meghirdetett illiberális demokráciájának és keresztény elkötelezettségének! Orbán Viktor megfosztása a hatalomtól, a NER-nek vagy illiberális demokráciának nevezett egyszemélyes diktatúrájának felszámolása, Magyarország visszavezetése a demokratikus világba, a nyugati szövetségesei oldalára össznemzeti érdekünk. Nincs ennél semmi fontosabb.

Ez a minimum, amiben egyetértés jöhet létre a kormányoldal és az ellenzék hívei között. Aki Orbán rendszerének felszámolása és egy nyugati típusú polgári demokrácia újjáépítése érdekében kész tenni, az egyetemes, oszthatatlan magyar nemzeti érdekekek képviseletében lép fel. Puccsoljátok meg végre Orbánt! x

Zsebesi Zsolt

Puccsoljátok meg Orbánt – nyílt levél a Fidesz szavazóihoz” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s